Оценете ни…

Вашето мнение е важно за нас

Попълнете полетата за оставяне на нов коментар

 
 
 
 
 
 
Полетата маркирани с * са задължителни.
Имейлът Ви няма да бъде публикуван.
От съображения за сигурност ще запишем Вашият IP адрес - 3.215.177.171.
Мнението Ви ще бъде публикувано след преглед от нас.
Запазваме си правото да променим, изтрием или да не публикуваме Вашето мнение.
6 entries.
Виктория Виктория от София написал(а) ноември 11, 2018 at 11:41 pm
Най-доброто място в София за парти, вкусна храна и добро обслужване. Благодаря на целият екип на Национал за всичко, което правите. Вие сте УНИКАЛНИ!!!
Владимир Иванов Владимир Иванов от София написал(а) юни 28, 2017 at 3:24 pm
Всеки празник и банкет, който сме решили да празнуваме в заведение се прави само и единствено в Национал. От години ходим там, нямаме никакви забележки, било то към храната, персонала или музиката. Когато нещо е направено с желание и работиш всеки ден да го развиваш, това личи отдалече. Поздрави на готиния персонал и много точните управители. Изберете ли да празнувате там, каквото и да било, няма да съжалявате и ще повторите пак. Успех
Цветелина Цветелина от София написал(а) юни 7, 2017 at 10:56 am
Би било добре да пренаредите плочките в градината, тъй като след дъжд е възможно да се изпръскате до коленете.
Илияна Илияна от София написал(а) март 23, 2016 at 12:38 am
Като цяло заведението е супер добро - храната е вкусна и на достъпни цени. Но - музиката се повтаря в почти еднакъв цикъл, което може да се преглътне. По-лошото е, че повечето момичета - сервитьорки сякаш пренебрегват клиентите след 1 ч., щото явно ги мислят за недоходоносни. Много пъти подред се радвам да ни обслужи момчето сервитьор, което веднага ни намира маса, препоръчва ни нещо и взима поръчката веднага, след като колежките му не ни забелязват изобщо. Това ми е критиката. Продължаваме да идваме заради доброто настроение и хубавата кухня 🙂
Габриела Маркова Габриела Маркова от София написал(а) март 22, 2016 at 1:14 pm
Бяхме тази събота в ресторанта и празнувахме рожден ден на мой приятел. Музиката беше страхотна- оркестъра и диждея, кухнята много вкусна и на ниво, обслужването невероятно, благодарим на целия екип на заведението и на лъчезарната и усмихната сервитьорка Деси. Скоро ще дойдем пак.
Иван Петров Иван Петров от София написал(а) декември 2, 2015 at 5:59 pm
Едно добро място,с отлична обстановка, вкусна кухня и добро обслужване!!! Благодарим на сервитьора Боби за вниманието и добрите насоки!!! Ще дойдем и този петък да се позабавляваме!!!