Добро утро, Студентски град!

Чаша ароматно кафе и чаша "ФРЕШ"                  --  200 мл. 2,99 лв.

Чаша ароматно кафе  и бутилка cocacola_logo --  200 мл. 2,99 лв.

Чаша ароматно кафе  и бутилка bankia_logo  --  200 мл. 2,99 лв.

Чаша ароматно кафе  и бутилка cappy_logo --  200 мл. 2,99 лв.

Чаша ароматно кафе  и бутилка nestea_logo  --  200 мл. 2,99 лв.