За нас

nac_img

Ресторант "Национал" - едно истинско изкушение намиращо се в Градът на купона - Студентски град.

Заведението разполага с 150 места на закрито и лятна градина с 80 места, разположени в една отлична обстановка, съчетана с много уют, топлина и комфорт. За всички Ваши потребности ние сме избрали екип от професионалисти, които да задоволят най-специалните Ви очаквания.

Предлагаме Ви една кулинарна приказка от вкусни ястия, подбрани и подготвени от майстор готвачите ни. Допълваме с добре охладени и доказани алкохолни и безалкохолни напитки, наляти от нашите топ бармани и сервирани с топлина, усмивка и много настроение от великолепните сервитьори. А към целия този букет от удоволствия за Вашето добро настроение петък и събота (както и за всеки Ваш личен и професионален празник) уникалните музикални партита на DJ-я на Студентски град - DJ Marty.

Ресторант "Национал" разполага и с паркинг, който осигурява при престоя Ви, комфорта и на Вашия автомобил.

За всички футболни запалянковци предлагаме пет големи плазмени телевизора с цифровата телевизия на Булсатком с възможност за проследяване на всички футболни първенства.

Заведението е подходящо за организиране на лични и фирмени партита, за които ние ще Ви предложим нашите страхотни оферти.