Оценете ни…

Вашето мнение е важно за нас

Попълнете полетата за оставяне на нов коментар

 
 
 
 
 
 
 
Полетата маркирани с * са задължителни.
Имейлът Ви няма да бъде публикуван.
От съображения за сигурност ще запишем Вашият IP адрес - 54.198.58.62.
Мнението Ви ще бъде публикувано след преглед от нас.
Запазваме си правото да променим, изтрием или да не публикуваме Вашето мнение.
Илияна Илияна от София написал(а) март 23, 2016 at 12:38 am:
Като цяло заведението е супер добро - храната е вкусна и на достъпни цени. Но - музиката се повтаря в почти еднакъв цикъл, което може да се преглътне. По-лошото е, че повечето момичета - сервитьорки сякаш пренебрегват клиентите след 1 ч., щото явно ги мислят за недоходоносни. Много пъти подред се радвам да ни обслужи момчето сервитьор, което веднага ни намира маса, препоръчва ни нещо и взима поръчката веднага, след като колежките му не ни забелязват изобщо. Това ми е критиката. Продължаваме да идваме заради доброто настроение и хубавата кухня :)
Габриела Маркова Габриела Маркова от София написал(а) март 22, 2016 at 1:14 pm:
Бяхме тази събота в ресторанта и празнувахме рожден ден на мой приятел. Музиката беше страхотна- оркестъра и диждея, кухнята много вкусна и на ниво, обслужването невероятно, благодарим на целия екип на заведението и на лъчезарната и усмихната сервитьорка Деси. Скоро ще дойдем пак.
Иван Петров Иван Петров от София написал(а) декември 2, 2015 at 5:59 pm:
Едно добро място,с отлична обстановка, вкусна кухня и добро обслужване!!! Благодарим на сервитьора Боби за вниманието и добрите насоки!!! Ще дойдем и този петък да се позабавляваме!!!